MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

1Az idősebbeknek régimódiak vagyunk.
2A fiataloknak modernek vagyunk.
320 éves tapasztalt csapat, ÖNÉRT!

Ha írni szeretne nekünk megteheti, ha ír a aranyhaz@t-online.hu email címre, vagy:

Irodai nyitva tartás

Hét-Pén 8:00 - 16:00
Szombat - Zárva!
Vasárnap Zárva!

Megpróbálunk valami olyat nyújtani, amit tényleg nagyon fog szeretni!

KEZDJÜK AZ ELEJÉN › ÚJRAKÖNYVELÉS

Arany Ház közös képviselő újrakönyvelés

Mi is tisztában vagyunk vele, hogy a közös képviselők között van jónéhány olyan cég, aki korrekt munkát végez tisztességes áron. Sajnos azonban ennek az ellenkezője is igaz. A közös képviselői munka is "sikerszakmává" vált és néhány év leforgása alatt százszámra jelentek meg az árversenyt diktáló új cégek. A gyanútlan és jó szándékú közösségek gazdaságossági vagy elégedetlenségi okok miatt közös képviselőt váltottak. Nem ritkán fordult elő, hogy egy-egy társasháznak igen rossz tapasztalatot kellett szereznie, így átvétel után szinte nincs is más lehetőség, mint előröl kezdeni mindent.

Ha Ön ezt az oldalt olvassa, valószínűleg közös képviselő váltáson gondolkozik. Ha pedig ez így van, lehet, hogy elégedetlen a jelenlegi képviselőjével. Az, hogy ez indokolt vagy nem indokolt nem ránk tartozik, az viszont már igen, hogy mennyire tudjuk az Ön számára áttekinthetővé és könnyen hozzáférhetővé, értelmezhetővé tenni a társasház jövőbeni működését. Ezt valószínűsíthetően a következő módon fogjuk tudni biztosítani.

 

 • Ahhoz, hogy minden kényelmi szolgáltatás elérhető legyen, szükségünk van az összes társasházi dokumentumra
 • Az iratokat áttanulmányozva az összes adatot rögzítjük a számítógépes rendszerünkben
 • Az adatrögzítés után a megválasztott SZVB-vel áttekintjük a társasház ügyeit
 • A pontos ismeretek birtokában elvégezzük a társasház aktuális évének újrakönyvelését

KÖVETKEZŐ LÉPÉS › SZINKRONIZÁLÁS AZ INTERNETRE

Adatszinkronizáció az Internetre

A mai világban több fontos szempontot is magáévá kell, hogy tegyen egy cég, aki sikeresen szeretne működni. Mi is megfogalmaztunk néhányat, ami - filozófiánk szerint - megkönnyíti a munkát mind a képviselet mind a társasház tulajdonosai számára. Az egyik, hogy használni kell a kor kínálta lehetőségeket. Ez alatt azt értjük, hogy folyamatosan részt veszünk azokban a fejlesztésekben amik megkönnyítik a tulajdonosokkal a kommunikációt. Az egyik ilyen program a könyvelési programunkkal végzi el a teljes szinkronizációt. Egyetlen gombnyomással minden adatot továbbítunk az Internetes program felé, így a helyi könyvelésünket ellenőrizheti Ön is az otthonában. Természetesen itt nem - kizárólag - száraz könyvelési adatokat tud elérni.

Külön lehetőség van rá, hogy a könyvelési adatokon kívül számos más, Önnek fejlesztett adatokat meg tudjon tekinteni Íme néhány a legfontosabbak közül.

 • Azonnal minden olyan elérhető, ami a számvizsgálók részére fontos
 • Az összes társasházi irat elérhető válik, pl. Alapító okirat, SzMSz, Jegyzőkönyvek, stb.
 • Minden Tulajdonos személyes kódjával ellenőrizheti a személyes aktuális egyenlegét
 • A folyó munkákról - vagy bármi egyébről - új Társasházon belüli fórumon tárgyalhatják meg az ügyeket

LEGYEN NAPRAKÉSZ › INTERNETEN AZ OTTHONÁBAN

Arany Ház közös képviselő újrakönyvelés

Az Internet adta előnyöket kihasználva semmiképpen nem mellőzzük a személyes kapcsolatokat.  Társasházainkkal, Számvizsgálóinkkal és a Tulajdonosokkal rendszeres tartjuk a kapcsolatot. A második tétel amit magunkénak vallunk, hogy a  személyes egyeztetések, élő kapcsolattartás nem mellőzhető. A technika vívmányit oly módon használjuk, hogy amikor a személyes egyeztetésre kerül sor, akkor már mindenki felkészülten tud az asztalhoz ülni, hiszen otthonában már minden fontos adatot ellenőrzött, ami a téma szempontjából elengedhetetlen. Gondoljon bele, hogy legyen szó akár SZVB akár közgyűlési egyeztetésről, azt megelőzi egy Internetes tájékoztatás, a témában akár új fórumot indíthat, ahol minden homályos rész kellőképpen meg van világítva. Ha már Ön is vett részt "maratoni" közgyűlésen vagy szvb ülésen, biztosan értékelni fogja ezt az új lehetőséget.

Tapasztalatunk szerint rendkívüli mértékben felgyorsítja az ügyek megtárgyalását és intézését a pontos és korrekt tájékoztatás. Sőt! A legnagyobb hiányosságok egyikét abban látjuk, hogy az állandó döntésképtelenség állapotában 'lebegnek' egyes közösségek, mert a nem megfelelő tájékoztatás alacsony közgyűlési részvételhez vezet. Az alacsony részvételű közgyűlés pedig igen sokszor nem bírja elcipelni azt a terhet, amit az egyes tennivalók a jelenlévők vállára akarnak helyezni. Tudja mi mindenről tájékozódhat az általunk használt rendszeren keresztül?

 

 • Az előkészített közgyűlési témák megvitatásáról, határozatok egyeztetéséről
 • Az SZVB ellenőrzésekhez szükséges iratok előzetes kézhezvételétől
 • Ha nem tud részt venni a közgyűlésen a döntéseinek meghozataláról, meghatalmazás átadásáról
 • A személyes ügyeinek tisztázásáról, mely csak Önre és a képviselőre tartozik, és még sok minden másról.

LEGNAGYOBB PROBLÉMA MEGOLDVA › NINCS TÖBB KEZELETLEN KINTLÉVŐSÉG

Adatszinkronizáció az Internetre

Számos Társasházi információt gyűjtöttünk össze a több mint 20 év alatt és folyamosan próbáltuk meghatározni azt a legfontosabb szempontot, hogy egyes társasházban mitől működik jól minden, másban pedig nagyon nehezen. Ezt a szempontot más, nagy múltú kollégáinkkal is egyeztettük, hogy nekik mi a véleményük erről. Ön mit mondana?

Mi úgy találtuk, hogy a legkényesebb terület a megfelelő működéshez a kintlévőségek gyors és hatékony kezelésében keresendő. Itt nem egyszerűen arról van szó, hogy a tartozó ellen a képviselő beadott-e fizetési meghagyást vagy sem. Az ügyek ezután kikerülnek a képviselő kezéből, ezután az SZVB-nek vagy közgyűlésnek annyit tud mondani, hogy: NEM TUDOM hol jár az ügy. Tapasztalatunk szerint amint átadásra kerül az ügye valamely Tulajdonosnak végtelenül le tud lassulni az eljárás.

Mindezt amellett szeretnénk állítani, hogy rendkívül tiszteljük mind az ügyvédeket, mind a közjegyzőket, végrehajtókat, stb. Sajnos azonban a képviselőknek nincs lehetősége rá, hogy pontosan átlássák az egyes ügyek állapotát. Mi úgy döntöttünk, hogy egy olyan rendszerben veszünk részt, ami ennek egyszer s mindenkorra véget vet. Ebben az Internetes rendszerben jelen vannak az ügyvédek is, így az általuk készített jelentés vagy határidőre el van végezve és megjelenik, vagy ha nem jelenik meg, tudható, hogy nincs elvégezve. A rendszer igen kifinomult, melyről írunk itt néhány fontosabb jellemzőt, de igény szerint szívesen be is mutatjuk Önnek.

 • A SZMSZ döntése szerint a rendszer beállítható, hogy mikor kell felszólító levelet küldeni.
 • A rendszerben dolgozó ügyvéd partner azonnal értesítést kap a határidőről, ha nincs részletfizetési kérelem, azonnal kiküldi a levelet, és jelentést ír.
 • Amennyiben a tartozó Tulajdonos nem egyeztet a tartozásáról, vagy nem érkezik befizetés a rendszer fizetési meghagyásra szólítja fel az ügyvédet.
 • A fizetési meghagyás (fmh) beadását az ügyvéd azonnal elvégzi és jelentést készít annak beadásáról, várható jogerőre emelkedéséről
 • A jogerőre emelkedett fmh lejárt határidejéről minden érintett fél azonnali értesítést kap, így tudja, hogy az ügyvédnek hamarosan jelentkezni kell
 • A jogerős fmh-ból az ügyvéd - döntésünk alapján - vagy azonnal végrehajtási lapot készít vagy egyéb általunk használt eljárást választ, amiről jelentést készít.
A LEGJOBB AZ EGÉSZBEN, HOGY › MINDEN TEVÉKENYSÉGET MINDEN ÉRINTETT AZONNAL LÁT
Típusok

Mielőtt komolyra fordulna:

Behajtási eljárás
 • Minden érintett email értesítést kap automatikusan az egyenlegről - kikapcsolható.
 • A tartozó Tulajdonos egyeztetés és fizetéselmaradás esetén levelet és emailt kap a tartozásról.
 • Az érintett Tulajdonos, az SZVB és a Képviselő minden tevékenységet ellenőrizhet Online.
 • Minden ügy a jogerős fmh esetén több hatékony irányba is vihető, amiről mindig értesítést kapnak az érintettek.
EZ A RENDSZER AZÉRT LETT FEJLESZTVE, HOGY ÖN ELÉGEDETT LEGYEN. SZÍVESEN MEGISMERNÉ?

KÉRJEN AJÁNLATOT AZ ARANYHÁZTÓL, 2 MUNKANAPON BELÜL VÁLASZOLUNK!

TOP